Inntak av rødt kjøtt
LifestyleMat og Drikke
Rødt kjøtt er kjøtt fra dyr som svin, storfe, sau og geit. Hvitt kjøtt er kjøtt fra dyr som kylling, kalkun og høns.
Rødt kjøtt og bearbeidet kjøtt inneholder ofte mye fett og salt. Flere studier har vist en sammenheng mellom ulike fettstoffer fra kjøtt og risiko for hjerte-og karsykdommer.
Norske helsemyndigheter anbefaler å redusere inntaket av rødt kjøtt og heller spise mer hvitt kjøtt eller fisk. Hvor ofte spiser landets befolkning rødt kjøtt?
Delta i debatten her- Kommentarer(0)
Logg inn og registrer en artikkel eller video, eller skriv et innlegg
Fordeler - Inntak av rødt kjøtt
Det er ingen registrerte argumenter
Logg inn og registrer et argument
Logg inn og registrer et argument
Ulemper - Inntak av rødt kjøtt
Det er ingen registrerte mot-argumenter
Logg inn og registrer et mot-argument
Logg inn og registrer et mot-argument
Hvor ofte spiser du et hovedmåltid som inneholder rødt kjøtt?
Statistikker